Qui sóc


Qui sóc

Nascut a Manresa (Barcelona), Jordi Leal va iniciar el seu interès per la fotografia als 19 anys acompanyant a un amic seu a fer un curs de fotografia i laboratori b/n.

Després d’un temps descobrint les diferents opcions per capturar imatges a través de càmera de fotos i càmera de vídeo, es va decidir per la fotografia i treballar amb diferents fotògrafs per adquirir experiència.

Al 2002 es va decidir a treballar en solitari, on a mida que anava passant el temps, veia com treballant la fotografia social, industrial i d’estudi, li va sorgir la oportunitat de fotografiar obres d’art. Va descobrir que li atreia tan el fet de fer una bona foto com la de culturitzar-se i disfrutar de les obres d’art que estava fotografiant.

Membre de diferents organismes fotogràfics com la Federació Catalana de Fotografia (FCF), l’ Agrupació Fotogràfica de Berga (AFTDAO) i de Foto Club Sallent (FCS), ha col·laborat amb diferents exposicions col·lectives. Al 2010 va fer la seva primera exposició en solitari fotografiant el dia a dia de l’artista Agustí Penadès.

En l’actualitat ha començat una experiència nova barrejant fotografia amb pintura amb l’artista Ángel Uranga, on plasmen l’obra sobre tela.